GRATIS ONLINE TRAINING:

6 Tips voor perfecte intakegesprekken

Gegeven door: Joost Baelemans, de business coach met meer dan 10 jaar ervaring

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS
RESERVEER MIJN PLEK

Leer hoe je

ervoor kunt zorgen dat mensen al met jou willen gaan werken voordat het intake gesprek is begonnen.

Leer hoe je

minder tijd kwijt bent met het voeren van intakegesprekken, maar een veel beter resultaat krijgt

Leer hoe je

Al tijdens het intake gesprek extreem veel waarde kunt bieden om zo een expert status te krijgen.

Janken, frustratie en onbegrip

Dat waren jaren geleden de woorden dit ik gebruikte bij het voeren van intake gesprekken.

Elke keer weer een illusie rijker. Tientallen gesprekken verder en nul resultaat. Ik stond op het punt om te gaan stoppen met mijn bedrijf.

Meer kosten dan opbrengsten en dan heb ik het nog niet eens over de enorme berg tijd die erin ging zitten in deze gesprekken.

Totdat ik eens goed ging kijken wat er anders kon gaan en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan.

 

En nu?

 

Inmiddels heb ik een 80-90 % scoringspercentage bij mijn intake gesprekken. Met andere woorden 80 tot 90% van de mensen die bij mij op gesprek komen omdat ze met een personal trainer of gewichtsconsulent aan de slag willen gaan, sluit bij mij een contract af.

Niet voor 1 consult, maar meerdere consulten.
Zelfs pakketen van wel € 10.000,-

Tijdens deze live training ga ik je meer vertellen over het voeren van een dergelijk intake gesprek.

Ben jij erbij om hier alvast een start mee te maken zodat je 2018 nog goed kan gaan afsluiten en 2019 direct te gaan knallen als alle goede voornemens er weer zijn en mensen dringend opzoek gaan naar een coach, gewichtsconsulent, dietist of personal trainer?

Reageer even hieronder met "YES ik ben erbij" als je erbij bent. En wie weet heb ik nog wel een leuk extraatje voor je als je ook daadwerkelijk de gehele live training volgt.

Dus zie ik je bij deze gratis online training?

-Joost

Meld je vandaag nog aan

Dit is een Live training en vind dus niet heel erg vaak plaats in een jaar. Het is dus eigenlijk een beetje als Now or Never.

Laat een reactie achter als je erbij bent.

Zeg "yes ik ben erbij" als je erbij bent en post eventueel een vraag die je hebt over intake gesprekken en misschien ga ik die wel beantwoorden in de live training.

Bedrijven waar ik workshops voor gegeven heb

"I've worked with Joost on various occassions in different settings. From contact person, to client and to consultant, on all area's a person with lots of expertise and knowhow. But most important, a connection who is one of the most friendly persons ever to work with."

Rick Velthof
Sales manager

"Working with Joost has always been a positive experience. The fitness industry could need more individuals just like, professional and dedicated! Joost is continuously pushing for ongoing education (not just teaching as a master trainer) and professional progress on all levels. Always a pleasure to work with Joost!"

Sascha Müller
CEO TRX Holland

"Samen met Joost heeft Sportinstituut Ooms destijds de inhaalslag gemaakt om op doordachte wijze Personal Training op een goede manier weg te zetten. Joost Baelemans en zijn team heeft bijgedragen aan het succes van Personal Training bij Ooms waar inmiddels 5 Personal Trainer (bedrijven) actief zijn."

Joost Bouman
General manager

"Joost is enkele jaren geleden bij ons opleidingsinstituut UNLP gestart met zijn opleidingen. Vol enthousiaste en passie heeft Joost zich ontwikkeld tot een authentieke coach en trainer. Wanneer je aan de slag wilt met een transformationeel proces in je organisatie of voor jezelf, bij Joost ben je in goede handen!"

Marcel Meijlink
Owner UNLP

"Joost is een vakman die met enorme passie voor de mens gaat. Geen halve bak, het moet goed zijn. Joost is constant bezig met vernieuwen / nog beter en volgt dan ook allerlei scholingen, masterclasses om het beste te kunnen blijven leveren. Daarnaast is het ook nog eens gewoon een sympathieke kerel"

Annalies
Teamleider

Frequently Asked Questions

Ja deze training is helemaal gratis.

Er is geen addertje onder het gras, deze training is helemaal gratis en verplicht je nergens toe. Ik doe dit omdat ik wil dat iedereen zijn mooiste bedrijf kan hebben.

De training duurt +/- 60 minuten.

Dat is geen probleem, je kan de training overal kijken zolang je maar een internetverbinding hebt.

Joost Baelemans (directeur van de JB-academy) is zelf werkzaam als personal trainer, coach en sportvoedingsdeskundige en heeft dus niet zomaar iets geleerd, maar heeft dit ook jaren lang toegepast in de praktijk. Doordat hij jaren lang heeft geschaafd aan zijn manier van intakegesprekken voeren heeft hij nu een scoringspercentage van meer dan 90% tijdens de intakegesprekken.

Meld je vandaag nog aan

Dit is een Live training en vind dus niet heel erg vaak plaats in een jaar. Het is dus eigenlijk een beetje als Now or Never.

Close

50% Complete

Vul je naam en email in. It's 100% FREE.