Nog maar 31 plaatsen over voor deze gratis workshop
Workshops Gratis trainingen Over mij Blog Ervaringen Direct aanmelden voor de GRATis workshop Login

Een aantal jaar geleden heb ik mijn bedrijf, in het geven van voedingsadviezen, opgezet en ik moet zeggen dat dit best goed liep in het begin. Dacht ik.

Totdat ik met andere ondernemers ging praten en tot de conclusie kwam dat hun omzet per jaar meer dan het dubbele was.

Meer dan het dubbele aan omzet!

Ik wilde natuurlijk direct weten hoe dat dit gerealiseerd kon worden. Ik werd overladen met tips, trucs en tools waarmee ik direct aan de slag kon gaan. Binnen een paar maanden had ik namelijk die dubbele omzet bereikt, dat was niet zo heel erg moeilijk. Het koste mij alleen zeer veel energie, tijd en ...mijn privéleven.

Maar naast de bedrijfsmatige strategieën die ik direct ging toepassen, bleken er veel meer dingen een rol te spelen dan alleen het voeren van een bedrijf.

Kleine dingen die van grote invloed zijn op jou en op je bedrijf. Deze dingen werden door geen enkele ondernemer opgevoerd als reden voor hun enorme omzet. Wat heel erg jammer was...daarom ga ik deze dingen wel met je bespreken in het gratis e-book dat je hier kan downloaden.

7 Strategieën waardoor ik mijn bedrijf heb laten groeien

Je kan het E- boek met de onderstaande knop downloaden. Om in de toekomst jou van nog meer waardevolle informatie te voorzien, wil ik je vragen om de onderstaand vragen kort te beantwoorden.

Na inschrijving ontvang je direct mijn ebook en daarna wekelijks mijn blog.
Door je aan te melden ga je akkoord met mijn privacybeleid. Als je geen interesse meer hebt,
kun je je afmelden wanneer je maar wilt. 
Ik houd niet van spam en zal zorgvuldig omgaan met je gegevens.