It hurts...

Niet het leven leven dat je wilt, niet het lichaam hebben dat je zou willen hebben  en weten dat het eigenlijk wel allemaal mogelijk is.

Body

Ook zo bang dat je (ongezonde) levensstijl je misschien wel een paar jaar van je leven kan gaan kosten? Dan ben je niet alleen...

Lees meer

Mind

Versla jezelf en leef! Je wilt toch niet op je sterfbed zeggen dat je nooit gedaan hebt wat je echt wilde doen? Tem je brein...

Lees meer

Plannen

Goed plannen is key bij het ontwikkelen van jezelf. Je todo-lijstje en je agenda moet je samenvoegen om je doelen te behalen.

Lees meer

Body

“Je bent wat je eet”

is een veel gehoorde zin, maar klopt dit nu daadwerkelijk ook?

Zonder meteen te generaliseren…JA, dit klopt. We kennen allemaal de extreme voorbeelden hiervan, zonder ze te benoemen. Ook is wel te begrijpen dat iemand die elke dag gefrituurd eet (ja zelfs de groenten frituren is mogelijk), daarbij een flinke dosis alcohol nuttigt, een andere lichaam en fysiek zal hebben als de persoon die 6 keer per dag een hoogwaardige maaltijd eet. Ja, je hoort het goed, ZES keer per dag eten en dan nog afslanken! Wil jij weten hoe je kunt afvallen op basis van gezonde voeding? Ik vertel het je graag!

Speciaal voor jou het gezonde receptenboek

Download direct dit boek vol met gezonde (en ook een enkel ongezonde) recepten.

Leer en vergeet nooit meer

Tijdens de trainingen leer ik jou zelf je dieet samen te stellen. Jij leert wat wel en niet tot goede, gezonde voeding behoort.

Ik werk niet met dure shakes, puntensystemen etc. Gewoon goede en gezonde voeding die samen met het hele gezin genuttigd kan worden.

Niet alleen jij gaat zich beter voelen, maar zelfs jouw hele gezin.

Afslanken is een zeer moderne term aan het worden, dat eigenlijk niets anders betekent dan het vetgehalte van het lichaam veranderen. Dit in tegenstelling tot de term afvallen, waarbij je snel gewicht verliest.

Afslanken

Dit lagere gewicht komt slechts voor een klein gedeelte door minder vet, maar eerder door vermindering van het spier- en vochtgehalte.Deze laatste twee willen we natuurlijk niet kwijtraken. Onze spieren zijn namelijk onze grootste energieverbruikers en zonder deze spieren zouden we veel minder kunnen en mogen eten!

Dan heb ik het nog niet eens over onze mogelijkheid tot goed bewegen. En het vocht dan? Het vocht hebben we nodig voor veel dingen in ons lijf, al is het maar dat een juiste vochthuishouding bijdraagt aan een gezonde en stralende huid.

Jij en niemand anders dan jij!

Er is namelijk niemand anders die kan bepalen wat jij eet dan jij zelf. Elk pondje gaat immers door het mondje.

Echter, ik kan jou helpen om het goede te eten, waardoor je met een klein beetje hulp van mij straks stralend over het strand loopt en beter dan ooit tevoren in je vel zit. Het enige dat je hoeft te doen… is doen!!

Kijk snel op deze pagina

 Gebruik de Code STARTNU voor bijna 60% korting (op = op)

Bewegen

Naast de voeding is beweging zeer belangrijk. Dit hoeft niet veel tijd te kosten, alleen wat doorzettingsvermogen. Maar daar zal het jou vast niet aan onbreken.

Ik help je tijdens de bijeenkomsten ook met het maken van een bewegingsschema, rekening houdend met je wensen en mogelijkheden. Op deze manier zal het afslanken nog beter gaan en krijgt jij er tegelijkertijd een prima conditie voor terug!

Je kunt bij mij ook terecht voor personal training Dit is de bewezen meest effectieve begeleidingsvorm die jij je kunt wensen.

Gebruik de code: STARTNU

Mind

“Versla jezelf”

  • Zit je niet lekker in je vel?
  • Heb je veel dromen, maar lukt het je niet om ze om te zetten in realiteit?

Goed nieuws, je staat daarin helemaal niet alleen.

En het kan best lastig zijn om te veranderen, bijvoorbeeld wanneer je je juist momenteel niet zo goed voelt.

Gelukkig zijn wij er om je te helpen!

Weten hoe je jouw leven weer een positieve draai geeft? En hoe je weer snel met heel veel frisse energie aan de slag gaat om jouw dromen realiteit te maken? Kijk dan gauw hier verder .

“Wie”

Ben je op zoek naar een professional in coaching. Bij JB-Academy ben je aan het juiste adres. Wij zijn geen coachingsbedrijf dat gespecialiseerd is in één discipline. We geloven juist in een integrale aanpak waardoor jij je beter gaat voelen, zowel fysiek als geestelijk. Ben je benieuwd wat JB-Academy voor jou kan betekenen op het gebied van coaching? Lees dan verder!

“Wat wil jij?”

  • Je energieker voelen?
  • Je dromen omzetten in concrete doelen?
  • Je vanaf vandaag beter voelen?
  • Groeien als persoon?
  • Werken aan maximaal geluk voor jezelf?

Dan ben je bij JB-Academy uit Tilburg aan het juiste adres en zal Joost Baelemans jou helpen om het beste uit jezelf te halen. Lees meer via deze link

Plannen

ADHOC vs PLannen

Niets plannen is plannen voor niets

Heel veel mensen die ik in het begin heb geholpen, waren vooral ADHOC mensen. Geen planning, geen overzicht en adhoc beslissingen nemen in de hoop zo hun doelen te behalen.

Dit kost je niet alleen energie maar kost je ook tijd! En tijd krijg je niet meer terug. Tijd kan je niet terugdraaien.

Planning maken is de basis van jouw traject om jouw doelen te behalen.

Vertel mij meer

Wie is Joost?

Joost Baelemans is de drijvende kracht achter het bedrijf JB-Academy. Vanuit Tilburg coacht hij mensen bij het verwezenlijken van hun doelen en het najagen van hun dromen. Joost heeft een veelzijdige achtergrond. Zo is hij:  NLP Master Coach Fitnesstrainer / personal trainer Gewichtsconsulent Lees hier meer over Joost Baelemans.  

Boek vol met gezonde recepten

Je kan hier direct een boek vol met gezonde (en foute) recepten downloaden. gratis en voor niets

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.