Nog maar een paar plekken beschikbaar voor de gratis online training

Home

Workshops Gratis trainingen Over mij Blog Ervaringen Direct aanmelden voor de gratis trainig Login

Plan with me maart

bullet journal plannen Mar 07, 2018
 

Alweer de maart editie om je bullet journal vorm te geven.

Al een behoorlijke tijd werk ik zowel als ondernemer en als privé persoon met de bullet journal om mijn planning, projecten, agenda etc. bij te houden zodat ik deadlines haal, afspraken niet vergeet en mijn hoofd leeg kan blijven houden.

Bij het coachen van diverse ondernemers, vallen we vaak ook terug op een plansysteem. Het managen van je zakelijke en je privé leven is namelijk een must. Indien één van de twee te veel tijd gaat opeisen, ten koste van de andere dan ligt een burnout (en dus ook stagnering van je zaak) op de loer.

Zorg dus dat je goed kunt plannen, dat je een systeem kiest dat bij jou past.

Wil je meer weten over de bullet journal? Bekijk dan deze video of klik hier

 

Close

50% Complete

Bijna klaar!