Nog maar een paar plekken beschikbaar voor de gratis online training

Home

Workshops Gratis trainingen Over mij Blog Ervaringen Direct aanmelden voor de gratis trainig Login

Sorry ondernemer als ik je kwets met dit verhaal

Uncategorized Nov 19, 2018
 

Al jaren coach en begeleidt ik ondernemers om hun mooiste bedrijf neer te zetten en vaak zijn het dan de kleine puntjes op de spreekwoordelijk "i" die het hem doen.

En als ik dan berichten van ondernemers krijg, werkboeken die ingelevrd worden, dan vraag ik mij echt af, wanneer ga jij nu echt een bedrijf starten en stoppen met het uitvoeren van een hobby.

Goed nadenken over je bedrijf kan zoveel meer resultaat opleveren dan alleen maar een bedrijf neer zetten, een website de lucht in knallen en dan hopen dat er klanten komen.

Het is tijd om jouw klantenstroom zelf te regelen, zelf controle te houden over deze onuitputtelijke stroom van (nieuwe) klanten.

Maar daarvoor moet je wel wat doen.

Dus minn vraag aan jou is:

"ben jij ondernemer of ben jij een hobby persoon?"

De echte ondernemer daag ik graag uit om zijn bedrijf echt aan te pakken en nog meer te gaan werken aan zijn/ haar bedrijf via mijn nieuwe gratis training:

De 10 meeste gemaakte ondernemersfouten

(die zomaar een faillisement als gevolg zouden kunnen hebben.)

Dat is toch niet wat jij zou willen? Jij bent toch niet ondernemer geworden om failliet te gaan?

Dus ben jij een echte ondernemer en wil je het maximale uit je bedrijf halen door effectiever te gaan werken (in plaats van harder)

Meld je dan aan via deze link.

P.s. elke week verloot ik onder de reageerders op een artikel ene gratis businesscoaching sessie..wil jij kans maken om deze te winnen? Like/ TAG/ Deel en/of reageer dan op dit bericht en wie weet win jij deze sessie wel en je helpt direct andere ondernemers met het laten groeien van hun bedrijf.

Close

50% Complete

Bijna klaar!