Nog maar een paar plekken beschikbaar voor de gratis online training

Home

Workshops Gratis trainingen Over mij Blog Ervaringen Direct aanmelden voor de gratis trainig Login

Oke, oke, nog één keer dit jaar maar wees er snel bij!

Uncategorized Oct 17, 2018

Oke, oke, nog één keer dit jaar, speciaal zodat jij het nieuwe jaar direct kan gaan knallen. Dat jij van 2019 je beste (business) jaar ooit kan gaan maken.

Hoe? 

Nou heel simpel door twee dagen actief deel te gaan nemen aan een cursusweekend.

Ja je leest het goed, actief! Veel mensen gaan naar een cursus of training en krijgen dan vooral de theoretische kennis en zijn na een weekend helemaal sufgepraat.

Niet in deze training, naast een enorme berg (insight) kennis ga je ook veel oefenen, nabespreken, aanpassen, finetunen om zou uiteindelijk het voor jou ideale intakegesprek te gaan voeren.

Maar je gaat ook leren dat een intakegesprek eigenlijk al begint maanden voordat je het gesprek gaat voeren. Maanden voordat jij of je potentiële klant ook maar van elkaar hebben gehoord.

Klinkt gek he? Toch is het zo!

Daarnaast wil je natuurlijk die klant als deze eenmaal met jou aan de slag gaat enorm goed kunnen begeleiden naar zijn/ haar doel.

Daarom ga je ook mijn drie meest krachtige coachingstechnieken leren en uitproberen, die ik zelf regelmatige gebruik als NLP Master Coach.

Maar het gesprek begint natuurlijk als tijd met een enorm goed en waterproof intake formulier. Ik ga je mijn intakeformulier geven, en spreken zodat jij je eigen intake formulier kan maken dat perfect bij jouw bedrijf past zodat je jouw intakegesprek super goed kan gaan starten.

Maar zoals je al hebt kunnen lezen, moet je wel:
* ACTIEF willen zijn

* Het maximale uit jezelf en je bedrijf willen halen

* 2 daagjes van je tijd willen investeren voor een mogelijk nog groter succes in geheel 2019

* Je echt van je bedrijf een topbedrijf willen maken in plaats van het hebben van een hobby

Toen ik deze dingen ging toepassen is in 2 jaar tijd mijn omzet exponentieel gegroeid, 80% van mijn intakegesprekken werden uiteindelijk klanten die het dubbele betaalden dan dat mijn direct concurrenten vroegen.

Dat wil ik jou ook leren, want als het mij is gelukt, dan moet het jou ook zeker lukken.

Dus wil jij in 2019 het maximale uit je bedrij en jezelf halen? Dan is dit je laatste kans in 2018.

Daarom kan je hier: https://bit.ly/2COgmaR jezelf aanmelden.

Tot 01-11-2018 geldt een vroegboekkorting van 300,- voor deze cursus vol met intakegesprekken- en coachingstechnieken.

P.s. voor de eerste 5 deelnemers die voor 21-10-2018 deelnemen heb ik als Bonus een 1 op 1 coachingsgesprek met Joost van 30 minuten tijdens deze dagen om privé/ bedrijfsobstakels te tackelen. dit heeft een waarde van 197,-

Waarom alleen voor de eerste 5 mensen? Heel simpel de mensen die echt willen die reageren sneller en boeken vaak ook veel meer progressie en ik wil vooral heel veel progressie met jou maken.

Gaan wij samen 30 minuten werken aan jouw bedrijf/ persoon en daarnaast ook nog een heel weekend op een gezellige, informele maar effectieve manier aan jouw bedrijf werken?

Meld je dan nu aan via https://bit.ly/2COgmaR

Fijne dag

Oh ja, als je reageert, liked, deelt en tagged is dat voor mij fijn maar het kan ook voor jou fijn zijn. Ga jij naar dit weekend en heb je geliked, getagt en gedeeld dan kan het zo maar zijn dat jij de ook een (extra) 30 min consult wint met Joost tijdens dit weekend.

 

Close

50% Complete

Bijna klaar!