Nog maar een paar plekken beschikbaar voor de gratis online training

Home

Workshops Gratis trainingen Over mij Blog Ervaringen Direct aanmelden voor de gratis trainig Login

Expert zijn of een expert status hebben...het cruciale verschil

Uncategorized Dec 16, 2018
 

Oh Oh, wat heb ik mij vandaag weer boos gemaakt.

En nee niet zo maar boos, maar echt boos.

Ik zag een ondernemer personal trainer bezig met het geven van een (boks) bootcamp met daar ongeveer 20 klanten in. (Super top dat hij 20 mensen in zijn bootcamp heeft zitten trouwens) 

Alleen de kwaliteit was echt rampzalig. De mensen zien hem als de expert maar hij was dit alles behalve.

Ik weet dat ik vaak praat over zorgen dat je een expert status hebt en dat dat zeer belangrijk is bij het opzetten en laten groeien van je bedrijf maar zorg dan ook dat je een expert bent en niet dat als er een "echte" expert langs komt lopen dat je direct door de mand zakt!

Dat als je ergens mag gaan spreken, een workshop mag verzorgen dat je ook dan je expertstatus in takt kunt houden.

Als je jezelf namelijk neerzet als een expert, maar je bent het niet en je valt door de mand, ben je in 1 seconde namelijk alles kwijt wat je hebt opgebouwd en dan is de vraag of je dit ooit nog eens terug gaat krijgen.

Ben jij trouwens deze personal trainer die in de Loonse- en Drunense duinen nabij de Roestelberg aan het trainen was met dit (boks) groepje, stuur mij dan een bericht en ik bied je een gratis workshop aa, hoe dat jij veel beter kan worden.

Close

50% Complete

Bijna klaar!