Nog maar een paar plekken beschikbaar voor de gratis online training

Home

Workshops Gratis trainingen Over mij Blog Ervaringen Direct aanmelden voor de gratis trainig Login

Maak van 2019 een beter jaar dan 2018..lees hier hoe

Uncategorized Dec 18, 2018

Het is bijna zover. De laatste dagen van 2018 tikken snel voorbij en 2019 staat al weer klaar om te beginnen.

Een jaar vol met mogelijkheden, doelen, geplande en ongeplande momenten. Dingen waar we controle op hebben en dingen waar we geen controle ophebben.

wat gaat 2019 jou en mij brengen? Dat weet je pas een jaar van nu. Je hebt namelijk niet overal controle op.

Ik weet wel dat ik mijn maximale inzet ga geven om van 2019 een nog beter jaar te maken dan 2018. Dat is namelijk waar ik wel controle op heb.

Toch even stilstaan bij 2018.

Het jaar dat voor mij een bizarre wending heeft gekend. Het jaar dat begon met herstellen van een operatie tot het moment dat mijn moeder overleed.

Het was dat moment dat ik begon te tellen. Het moment waarop ik realiseerde dat als ik dezelfde leeftijd zou gaan bereiken als mijn moeder, ik nog maar 31 jaar te leven heb.

Voor de meeste mensen betekent dat ook, dat je nog maar:

  • 31 keer op vakantie gaat in de leven.
  • 31 Keer om iets van te wereld te ontdekken.
  • 31 Keer om echt te doen wat je leuk vind.


Dat was het moment dat ik besloot: "Nee, dit is niet hoe het voor mij gaat lopen".

Het leven kan elk moment voorbij zijn en dus kan je er maar beter voor de volle 100% van genieten. Doen wat je leuk vindt. Doen wat je hart je ingeeft. Dat is wat ik in 2019 nog meer ga nastreven dan dat ik al in 2018 deed.

Daarnaast realiseer ik mij ook dat het dromen over mijn toekomstige leven, mij nergens gaat krijgen. Het dromen over mijn ideale bedrijf mij nergens gaat krijgen.

Ik moet het gaan implementeren. Ik moet dromen omzetten in dromen met deadlines of te wel...doelen formuleren.

  • Wat wil ik wanneer bereikt hebben?
  • Wat zorgt ervoor dat ik weet dat ik het heb bereikt?
  • Hoe ga ik dit vieren?


Dit zijn 3 essentiële dingen om van 2019 een nog beter jaar te maken dan van 2018.

Daarom ga ik altijd op het einde van het jaar de doelen van het afgelopen jaar er nog eens bijpakken en kijken wat er is gelukt en wat ik heb gedaan om dat te bereiken.

Vervolgens ga ik de doelen van het nieuwe jaar opstellen.

Zowel zakelijke als privé doelen. Dat wil zeggen ik ga opschrijven wat ik wil gaan behalen, wanneer ik het ga behalen en hoe ik mijzelf ga belonen als ik het heb behaald . Je hebt zo direct iets om naar uit te kijken en tot die tijd, kun je die beloning niet aan jezelf geven.

Dus stel jij zegt dat je dit jaar een dubbele omzet wilt gaan binnenhalen en dat je jezelf trakteert op een weekend weg alsl je dit hebt gehaald, dan kan je dus tot die tijd niet een weekend weg gaan. Je moet dit namelijk echt in je brein vast zetten. Succes koppelen aan een beloning, aan een feestje.

Ik ben daarom heel nieuwsgierig wat jouw doelen zijn voor 2019. Wat wil jij gaan behalen? Hoe ga jij dit behalen? Wat is je beloning als je het gaat halen. Laat mij dat eens weten in een reactie op deze mail.

Hoe meer jij verteld wat je doelen zijn, hoe groter jouw kans van slagen.

En ik wil jou daarbij gaan helpen. Ik wil namelijk hebben dat jij ook het maximale uit jouw bedrijf en uit het leven kan gaan halen.

Speciaal daarvoor heb ik een Business Boost Weekend georganiseerd op 9-10 februari 2019 in de buurt van Tilburg.

Een weekend dat ik gratis aan jouw ga aanbieden (ik vraag je alleen 57,- te betalen voor je eigen koffie, thee en lunch gedurende deze twee dagen) zodat jij echt aan de gang kan gaan in 2019 en 2020 en de jaren daarna.

Maar let op, dit weekend is niet voor jou als je er niet voor wilt werken en speciaal daarom is deze prijs alleen toegankelijk voor mensen die een korte vragenlijst invullen. Op die manier weet ik dat als jij dat weekend erbij bent. Je gemotiveerd bent, dat je passie hebt en dat je maximale inzet zult gaan tonen om uit dat weekend maximale resultaten te gaan boeken.

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar waarvan inmiddels ook al 20% is vergeven en zelf al 10% van de VIP plekken.

Dit is jouw kans. Jouw kans om in 2019 jouw bedrijf te gaan laten groeien, zodat jij het leven kan gaan leven waar je echt van droomt.

Ik wens je in ieder geval en super goede jaarwisseling en een Kick-ass 2019 toe.

En wie weet zien wij elkaar in het weekend van 9-10 februari voor de GRATIS boost weekend.

Aanmelden kan viaL: https://bit.ly/2rcrXsz


- Joost

P.s. Heb je de online training "10 Kick-ass tips voor een super bedrijf" al gevolgd? Dit is namelijk een live training die op verschillende moment plaats vind. Je kan deze training bekijken via: https://bit.ly/2PUujet

Close

50% Complete

Bijna klaar!