Nog maar een paar plaatsen beschikbaar voor de 2-daagse workshop

Home

Workshops Gratis trainingen Over mij Blog Ervaringen Direct aanmelden voor de business boost workshop Login

10 jarig bestaan

Uncategorized Oct 03, 2019
WoW..deze maand alweer 10 jaar geleden dat ik de KVK binnenliep. Hallo, ik wil een eigen bedrijf beginnen in voedingsadvies. Even later stond ik buiten met een fles wijn in mijn handen en wat voelde ik mij stoer. Ik ben ondernemer. Ik heb een eigen bedrijf dus over 2 jaar kan ik rentenieren. Althans dat dacht ik toen.
 
Het hebben van een eigen bedrijf betekende voor mij altijd dat je dan net als Dagobert een pakhuis moest hebben om je geld te kunnen beheren. Want mensen met een eigen bedrijf zijn F*king rijk…toch?
 
Nou daar kwam ik snel van terug. Het begon goed, direct een groep mensen begeleiden in een sportschool voor omgerekend 10,- per uur incl. BTW.
 
Laat de rest van de klanten maar komen. En daarna werd het stil. Heel stil. Ik had één geluk. Het was 2009 en er waren nog relatief weinig personal trainers, coaches en voedingsdeskundigen. Dus na het bouwen van de website met de juiste zoekwoorden ging het snel. Zelfs zo snel dat ik binnen een paar weken vol zat.
 
Hoppa (Tja even wat oude taal gebruiken)… tijd voor personeel.
 
Fast forward naar 2017. Ik wilde het anders gaan doen. Niet meer elke avond in een sportschool staan. Niet meer 9 man personeel aansturen. Ik wilde gaan downsizen, zonder in te leveren op de omzet en winst.
 
En nu…2019 personeel is er niet meer, de omzet is meer dan in 2017 en staat heel erg veel online. Onlinetrainingen, online workshops. Zelfs het pakhuis van Dagobert is een online boekhoudprogramma geworden.
 
Als ik ga rekenen dan heb ik met de zaak een miljoenen omzet gedraaid de afgelopen jaren en nog steeds zit er elk jaar groei in. Het mooie is nu, dat de omzet meer is en de kosten minder (geen personeel, geen kantoorpand of fee voor een sportschool) en dus de winst meer is. Zonder bizar lange dagen te maken, 5 keer per jaar op vakantie te kunnen en vrij te zijn van al de zorgen die je krijgt bij het hebben van een groot bedrijf.
 
Heerlijk.
 
Hoe lang bestaat jouw bedrijf al? Ben jij aan het doen wat je echt wilt met je bedrijf?
 
Speciaal omdat de JB-ACADEMY deze maand 10 jaar bestaat ga ik vele prijzen weggeven, extreem veel korting geven op workshops, coaching en nog veel meer.
 
Om je een idee te geven. Voor de eerste 10 mensen is er een 30 minuten coachingssessie beschikbaar (Dit kan privé- maar ook businesscoaching zijn) t.w.v. 197,- voor slechts 10,- (tja je bestaat maar één keer 10 jaar.).
 
Al de andere bizarre acties, kortingen en cadeautjes worden vermeld op de Facebookpagina van de JB-ACADEMY, dus zorg dat je de pagina even liked/ volgt.
 
Bestel de coaching direct via: https://bit.ly/2oPTYrK let op...slechts 10 beschikbaar en maximaal 1 p.p.
Close

50% Complete

Bijna klaar!