Nog maar een paar plaatsen beschikbaar voor de 2-daagse workshop

Home

Workshops Gratis trainingen Over mij Blog Ervaringen Direct aanmelden voor de business boost workshop Login

Do not break the chain

Uncategorized May 02, 2019

Continue Reading...

Social proof

Uncategorized Mar 02, 2019
 

Wow..wat was dat gaaf zeg.

Laatst gaf ik een workshop aan zelfstandig ondernemers. Ondernemers die hun geld verdienen met dienstverlening. Denk hierbij aan gewichtsconsulenten, personal trainers en coaches om maar wat voorbeelden te noemen.

Allemaal gaven ze aan dat dit een workshop was dat hun ogen heeft geopend. Dat hun meer energie heeft gegeven en dat ze direct tips en tools heeft gekregen om direct toe te passen binnen hun bedrijf.

Zo gaaf was dat.  Ik heb drie dagen lopen stuiteren na dit weekend van de enorme fijne vibe er was.

Iedereen kon op zijn manier het maximale uit het weekend halen en dat je dan mag afsluiten met die complimenten.

Alleen dan ga je nadenken.

Je gaat je realiseren dat hele kleine dingen een enorme betekenis kunnen hebben voor jou maar ook voor jouw bedrijf.

Dat die kleine dingen ervoor kunnen zorgen dat je bedrijf enorm gaat groeien of dat je bedrijf nooit echt van de grond gaat komen.

Kleine dingen die echt een wereld van verschil maken.

In de blog van...

Continue Reading...

Hoe krijg je nu meer klanten naar je bedrijf?

Uncategorized Jan 15, 2019
 

Het krijgen van meer klanten in je bedrijf is niet zo maar 1, 2, 3 een advertentie maken en deze online zetten. Daar is veel meer voor nodig, alleen dat verteld niet iedereen jou.

Veel bedrijven zijn namelijk heel erg impulsief bezig met het verkrijgen van klanten. Zo moet er een zaal worden gevuld, een product worden verkocht of gewoon meer likes op onze social media pagina's

Er wordt even snel een win-like actie gedaan, gratis dingen weggegeven of entree verloot waarbij ze voorbij gaan aan één van de belangrijkste dingen als je een bedrijf hebt en dat is: plannen voor de lange termijn. Zorgden dat je niet alleen meer klanten, maar ook de juiste klanten aantrekt. Alleen aan de juiste klanten heb je iets.

Als je alleen meer klanten wilt, dan is dat heel makkelijk. Geef gratis toegang weg inclusief een gratis 5 gangen diner, met overnachting in de presidentieel suite.

Maar of je aan deze klanten op een later moment nog iets hebt is natuurlijk weer een ander verhaal.

...

Continue Reading...

Bloggen of blogger? Begin met een mindmap

Uncategorized Dec 29, 2018

Veel ondernemers weten inmiddels dat bloggen en vloggen een geweldig goed middel is om je bedrijf te laten groeien.

Door te bloggen en te vloggen kun je namelijk je expertstatus laten zien. Je (potentiele) klanten maken op deze manier kennis met jou en jouw bedrijf en hebben zo gelijk een eerste indruk van jou. Ga je vloggen dan is deze indruk alleen maar groter. Let dan ook op dat deze indruk niet negatief is. Daarom is het van belang dat deze blogs en vlogs altijd aansluiten bij jou, jouw product en bij je target audience. Met andere woorden de doelgroep waar jij het liefste mee wilt gaan werken.

Pas daar je schrijfstijl op aan. Je lay-out, je kleding, je taalgebruik alles wat je doet moet dus met elkaar overeenstemmen.

Alleen het meest gehoorde probleem van ondernemers is dat ze geen idee hebben waar ze over zouden kunnen bloggen of vloggen en gebeurd er vaak niets. Dit is natuurlijk heel jammer, je laat zo een enorme kans liggen voor jou en je klanten.

Ga daarom eens...

Continue Reading...

Jouw product en niets anders dan jouw product...toch?

Uncategorized Dec 25, 2018
 

Heb jij wel eens serieus naar jouw product gekeken dat je verkoopt met je eigen bedrijf.
Wat doet jouw product?
Welk probleem lost jouw product op?
Waarom zouden mensen nu juist bij jou moeten kopen?

Dit zijn een aantal basisvragen die jij jezelf moet stellen voordat je daadwerkelijk je product en je bedrijf kan gaan maken.

Mensen kopen namelijk niet een boormachine omdat zij een boormachine willen hebben maar omdat een boormachine een probleem oplost. Namelijk het probleem dat er een gaatje in de muur moet komen en dat kan alleen opgelost worden met dat ene specifieke boormachine.

Hoeveel klanten zou jij hebben, als jij de enige leverancier van boormachines ter wereld bent.

Stel je eens voor dat dit voor jouw bedrijf zou gelden, dat jij de aangewezen persoon bent om een probleem van iemand op te lossen. Hoe goed ik zou jouw bedrijf dan lopen.

Zou je dan je prijzen verhogen?
Zou je dan het aanbod gaan verhogen of juist gaan verlagen.
Wat zou dit met jou bedrijf doen?

Nu klinkt dit...

Continue Reading...

Maak van 2019 een beter jaar dan 2018..lees hier hoe

Uncategorized Dec 18, 2018

Het is bijna zover. De laatste dagen van 2018 tikken snel voorbij en 2019 staat al weer klaar om te beginnen.

Een jaar vol met mogelijkheden, doelen, geplande en ongeplande momenten. Dingen waar we controle op hebben en dingen waar we geen controle ophebben.

wat gaat 2019 jou en mij brengen? Dat weet je pas een jaar van nu. Je hebt namelijk niet overal controle op.

Ik weet wel dat ik mijn maximale inzet ga geven om van 2019 een nog beter jaar te maken dan 2018. Dat is namelijk waar ik wel controle op heb.

Toch even stilstaan bij 2018.

Het jaar dat voor mij een bizarre wending heeft gekend. Het jaar dat begon met herstellen van een operatie tot het moment dat mijn moeder overleed.

Het was dat moment dat ik begon te tellen. Het moment waarop ik realiseerde dat als ik dezelfde leeftijd zou gaan bereiken als mijn moeder, ik nog maar 31 jaar te leven heb.

Voor de meeste mensen betekent dat ook, dat je nog maar:

  • 31 keer op vakantie gaat in de leven.
  • 31 Keer om iets van te wereld te...
Continue Reading...

Expert zijn of een expert status hebben...het cruciale verschil

Uncategorized Dec 16, 2018
 

Oh Oh, wat heb ik mij vandaag weer boos gemaakt.

En nee niet zo maar boos, maar echt boos.

Ik zag een ondernemer personal trainer bezig met het geven van een (boks) bootcamp met daar ongeveer 20 klanten in. (Super top dat hij 20 mensen in zijn bootcamp heeft zitten trouwens) 

Alleen de kwaliteit was echt rampzalig. De mensen zien hem als de expert maar hij was dit alles behalve.

Ik weet dat ik vaak praat over zorgen dat je een expert status hebt en dat dat zeer belangrijk is bij het opzetten en laten groeien van je bedrijf maar zorg dan ook dat je een expert bent en niet dat als er een "echte" expert langs komt lopen dat je direct door de mand zakt!

Dat als je ergens mag gaan spreken, een workshop mag verzorgen dat je ook dan je expertstatus in takt kunt houden.

Als je jezelf namelijk neerzet als een expert, maar je bent het niet en je valt door de mand, ben je in 1 seconde namelijk alles kwijt wat je hebt opgebouwd en dan is de vraag of je dit ooit nog eens terug gaat krijgen....

Continue Reading...

Het is weer bijna 2019

Uncategorized Dec 09, 2018

Het is weer bijna 2019 dus het moment om te gaan kijken wat er goed gaat in mijn bedrijf en wat er beter kan.

Het moment om doelen voor 2019 te stellen, deadlines te stellen en te implementeren.

Zo zal ik in 2019 diverse workshops gaan geven (zelfs een GRATIS workshop), diverse online trainingen en natuurlijk ook nog coachingsessies gaan (weg) geven.

Maar voor nu wil ik jou ook helpen met het afsluiten van 2018 en het goed opstarten van 2019.

Daarom staan er weer een aantal gratis trainingen online waaronder de de vernieuwde training:

10 Kick-ass tips voor een super goed bedrijf.

In deze gratis online training ga ik je meenemen langs 10 Kick-ass tips/ strategieën die ik de afgelopen jaren ondernemers heb zien toepassen nadat ik deze had begeleidt om hun bedrijf te laten groeien.

10 Kick-ass tips die weinig bussinesscoaches je zullen vertellen omdat daar voor hun geen verdienmodel achter zit, maar die voor jou van essentieel belang zijn om je bedrijf te laten groeien.

je kan...

Continue Reading...

Sorry ondernemer als ik je kwets met dit verhaal

Uncategorized Nov 19, 2018
 

Al jaren coach en begeleidt ik ondernemers om hun mooiste bedrijf neer te zetten en vaak zijn het dan de kleine puntjes op de spreekwoordelijk "i" die het hem doen.

En als ik dan berichten van ondernemers krijg, werkboeken die ingelevrd worden, dan vraag ik mij echt af, wanneer ga jij nu echt een bedrijf starten en stoppen met het uitvoeren van een hobby.

Goed nadenken over je bedrijf kan zoveel meer resultaat opleveren dan alleen maar een bedrijf neer zetten, een website de lucht in knallen en dan hopen dat er klanten komen.

Het is tijd om jouw klantenstroom zelf te regelen, zelf controle te houden over deze onuitputtelijke stroom van (nieuwe) klanten.

Maar daarvoor moet je wel wat doen.

Dus minn vraag aan jou is:

"ben jij ondernemer of ben jij een hobby persoon?"

De echte ondernemer daag ik graag uit om zijn bedrijf echt aan te pakken en nog meer te gaan werken aan zijn/ haar bedrijf via mijn nieuwe gratis training:

De 10 meeste gemaakte ondernemersfouten

(die zomaar een...

Continue Reading...
1 2 3
Close

50% Complete

Bijna klaar!