Gratis overzicht van de tools gebruikt om mijn bedrijven op te zetten.

De tools die super goed werken en betaalbaar zijn.

Jaren lang ondernemen heeft mij ook gebracht naar een zoektocht om de juiste tools te gebruiken. Tools die zorgen voor een professionele uitstraling maar daarnaast ook betaalbaar zijn.

Er ging voor mij een wereld open na het aanschaffen van een goede microfoon voor de video's die ik maak.

Met dit rapport kun je direct een overzicht krijgen van alle tools die ik NU gebruik.

Download direct het overzicht

Geen tijd meer verspillen

Voordat ik de juiste apparatuur had, verspilde ik soms wel een dag aan het maken van diverse video's en dan eenmaal achter de computer bleek bijvoorbeeld dat het geluid slecht was, er een flikkering in het beeld zat of dat er zoeken was naar welke video waar over ging.

Met deze lijst hoeft dat niet meer.

Bespaar enorm veel geld.

Er is enorm veel aan materialen te koop. sommige zijn goedkoop en andere zijn duur. Betekend dat, dat de duurdere ook beter zijn? Dat kan, maar heb je daar ook daadwerkelijk nodig? Heb jij een cameranodige van € 5000,- of kan een camera van € 500,- ook? 

Je krijg ook direct een link naar de producten op internet zodat je het direct zelfs kan aanschaffen.

Lever kwaliteit

Als ik iets doe, dan wil ik het goed doen. dat verwacht ik ook van de materialen die ik koop. Het moet werken op het niveau waarvan ik verwacht dat het werkt. Ik weet dat ik met deze apparatuur altijd verzekerd ben van kwaliteit dat alleen beperkt wordt door mijn eigen kwaliteiten.

Nu kan jij ook met relatief weinig kosten een zeer professioneel bedrijf opzetten.

 

Betrouwbaar

Met de suite uitstraling heb je een streepje voor.

Je wilt namelijk het vertrouwen winnen van je klanten. Ze willen weten dat je een PRO bent en niet de zoveelste amateur.

Zou jij gaan samenwerken waar het gratis weggegeven materiaal amateurswerk is? Of werk je liever samen met iemand waarvan het lijkt of dat hij weet wat hij doet?

Jouw tijd is waardevol

Dagen en misschien zelfs wel weken heb ik gezocht naar het perfecte materiaal. Uren youtube filmpjes bekeken, overleg gehad met professionals van winkels en eindgebruikers. Beeld je eens in wat ik in die tijd allemaal had kunnen doen om mijn zaak te laten groeien.

Daarom geef ik jou deze gratis lijst. Jij kan je die tijd besparen en meer dan 90% van het materiaal de je vindt in het PDF bestand, kan je direct bestellen zodat je het morgen al in huis hebt en kan gaan starten met jouw mooiste bedrijf ooit op te zetten.

Close

50% Complete

I'm Ready!